Activiteiten

Samenkomsten:

Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen).

De samenkomst begint om 10.30 uur en duurt tot ca. 12.00 uur, waarna er uitgebreid gelegenheid is om koffie te drinken.
We komen bij elkaar om één Persoon, Jezus Christus, centraal te stellen. We zingen o.a. een aantal liederen met elkaar, bidden met en voor elkaar en luisteren naar wat God tot ons te zeggen heeft door Zijn Woord, de Bijbel. Voor de kinderen is er zondagsschool en crèche.

U hoeft natuurlijk geen lid te zijn om onze samenkomsten te bezoeken. Iedereen is van harte welkom. Maak eens gebruik van de gelegenheid!

Alpha-cursus:

Is de stap naar de kerk voor u te groot, maar bent u wel geïnteresseerd in het christelijk geloof of op zoek naar de zin van uw leven? Denk er dan eens over om u op te geven voor een Alpha-cursus.
De Alpha-cursus biedt een kennismaking met het christelijk geloof. In 10 avonden en een weekend worden een aantal basisprincipes uitgelegd. In een goede en open sfeer kunnen belangstellenden zelf ontdekken wat het betekent om Jezus te volgen. Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding. Aan de hand van de inleiding wordt er over vragen gepraat. Deze opzet heeft als voordeel dat er enerzijds duidelijke informatie wordt overgedragen en dat er anderzijds volop ruimte is voor onderling gesprek en ontmoeting.
Alpha-cursussen worden meestal in voor- en najaar georganiseerd. Voor meer informatie, klik hier en/of stuur een mailtje naar: alphacursus@kalebteylingen.nl.

Huiskringen:

Een huiskring bestaat uit een groep van rond de 10 personen (open voor zowel leden als niet-leden) die 2x per maand in een ontspannen sfeer samenkomen bij iemand thuis om met elkaar de bijbel te bestuderen, de preek te bespreken, om voor elkaar te bidden en elkaar te helpen groeien in het geloof. Op een kring heb je bij uitstek de gelegenheid om je vragen, twijfels of problemen met elkaar te delen en samen te zoeken naar antwoorden en oplossingen.
Voor meer informatie klik hier en/of stuur een mailtje naar: arie-anne@kalebteylingen.nl.

Tienergroep “Gajus”:

Ben je tussen de 11 en 15 jaar en wil je nieuwe vrienden maken? Dan is de vrijdagavond misschien wel iets voor jou! Enkele vrijdagavonden per maand komt een groep enthousiaste tieners bij elkaar om leuke activiteiten te ondernemen en ook zo nu en dan met elkaar te praten over het geloof.
Voor meer informatie, stuur een mailtje naar: peter@kalebteylingen.nl.

Jongeren:

Reload is de jongerengroep van Kaleb. De groep is voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar. Om de twee weken op vrijdagavond komen we bij elkaar. In een huiselijke sfeer bespreken we verschillende onderwerpen zoals: identiteit, lijden en agressie. Hierna is er tijd om gezellig te borrelen en elkaar op een andere manier te leren kennen. De avonden worden goed bezocht, en er worden goede en leuke gesprekken gevoerd.

Naast de gewone avonden organiseren we regelmatig leuke activiteiten. We hebben een gala gehad, barbecue en we zijn met elkaar gaan poolen.

Wij als leiding zien uit naar het verdere verloop van het seizoen, en willen jullie via deze weg ook vragen voor ons en natuurlijk de jongeren te blijven bidden.
Voor meer informatie, stuur een mailtje naar: peter@kalebteylingen.nl.