Kinderwerk

Word jij blij van kinderen en maak jij graag en gemakkelijk contact met hen? Vind jij het belangrijk dat de kinderen op zondag in Kaleb ook een goede tijd hebben en wil je dat zij ook Gods liefde leren kennen?

Dit bericht is geplaatst op 17-02-2022

Maak dan kennis met onze groepen:

  • Benjamin Babies en Peuters (leeftijd 0-4 jaar)

  • Groep 1-4: Kinderwerk Onderbouw (leeftijd 4-8 jaar)

  • Groep 5-8: Kinderwerk Bovenbouw (leeftijd 8-12 jaar)

 

Welke groep/leeftijd spreekt jou het meest aan? 

Kinderen zijn heel belangrijk in onze gemeente. We willen hen graag in een veilige omgeving kennis laten maken met het evangelie en Jezus' liefde voor hen. Tijdens de zondagse samenkomst volgen zij hun eigen programma dat aangepast is aan hun belevingswereld.

 

0-4 jaar: Benjamin Babies en Peuters

Babies en dreumesen kunnen tijdens de hele samenkomst spelen en slapen in hun eigen ruimte. Ouders kunnen eigen eten en drinken meegeven. Met lekker weer gaan we de zandbak in!

Kinderen tussen de 2 en 4 jaar spelen in hun eigen ruimte. Kaleb zorgt voor eten en drinken. Met lekker weer kunnen we ook buiten spelen!

 

  • 0-4 jaar: Benjamin Babies en Peuters

Interesse Kinderwerk Babies en Peuters? Mail nu

 

Contact Kinderwerk - Babies en Peuters

benjamin-baby@kalebteylingen.nl

 

Kinderen in de basisschoolleeftijd 

Kinderen in de basisschoolleeftijd starten de samenkomst met de volwassenen. Na het kinderlied gaan zij naar hun eigen ruimtes toe waar ze tot het einde van de dienst blijven. 

Er is ruimte om spelenderwijs de verhalen van de Bijbel te leren kennen en te ontdekken dat je ook als kind deel uitmaakt van het koninkrijk van God. We proberen voor alle leeftijden iets te bieden. Een programma bestaat uit een gebed, een verhaal, en afgewisseld ook liedjes zingen of luisteren, een knutsel of een puzzeltje en soms een spel. Hierin kan de kinderwerker zelf iets kiezen wat bij hem of haar past. 

 

  • 4-8 jaar: basisschoolgroep 1-4: Onderbouw 

Interesse Kinderwerk Onderbouw? Mail nu

 

Contact Kinderwerk bovenbouw

vriendjes@kalebteylingen.nl

 

  • 8-12 jaar: basisschoolgroep 5-8: Bovenbouw

  Interesse Kinderwerk Bovenbouw? Mail nu

 

Contact Kinderwerk bovenbouw

verspieders@kalebteylingen.nl