Tiener-en jongerenwerk

Heb jij hart voor tieners en jongeren en wil je graag meewerken aan het jeugdwerk binnen Kaleb?

Voor jongeren zijn er speciale programma's tijdens de samenkomsten maar ook doordeweeks. Lees hier voor meer informatie:

Dit bericht is geplaatst op 17-02-2022

12-15 jaar: Gajus Tienerwerk

Tieners kunnen -behalve de samenkomst bijwonen op zondag- elkaar ontmoeten op vrijdagavonden bij één van de leiding thuis. Goede gesprekken wisselen we af met gezellige activiteiten.

Op vrijdag is het tijd om lol te hebben en goeie gesprekken te houden! Jongens en meiden tussen de 12 en 15 jaar komen één keer per maand bij elkaar op de vrijdagavond. En twee keer per maand heeft Gajus ook een programma tijdens de samenkomst op zondagochtend. 

Tieners zijn zo leuk. Vind je dat ook? Stuur ons een mailtje en kom gewoon een keertje proeven of meedoen in de leiding iets voor jou is!

Interesse in Gajus Tienerwerk? Mail nu

Contact

gajus@kalebteylingen.nl

 

16-20 jaar: Reload Jongerenwerk

Houd je van jongeren? Houd je ervan om met ze op te trekken en in gesprek met ze gaan? Sluit je dan aan bij Reload. Eens in de twee weken gaan we op vrijdagavond met elkaar in gesprek over thema's als identiteit, lijden en agressie. Behalve praten, doen we ook nog een hoop andere leuke dingen samen. Bv. BB-knoeien, een gala of poolen. 

Nieuwsgierig? Stuur ons een mailtje en kom gewoon een keer langs!

Interesse Reload Jongerenwerk? Mail nu

Contact

reload@kalebteylingen.nl