Multimedia Team

Hou jij van het bewerken van audio en video? Of wil je wel eens een keer achter een camera staan? Of ben jij iemand die alle liedjes uit zijn hoofd kent? Hou je van techniek? Dan zoeken wij jou!

Wij hebben altijd behoefte aan nieuwe enthousiaste mensen die tijdens de zondagsdiensten ons wil helpen met bijv. beamerdienst, camerawerk, streamingregie en geluidswerk. We vragen geen ervaring, maar wel leergierigheid en enthousiasme. Want alles wat wij doen kun je leren.

Dit bericht is geplaatst op 17-02-2022

 

Beamerteam

Tijdens de samenkomsten zorgen we als Beamerteam voor alles wat op het scherm komt. Denk hierbij aan liedteksten, preek, mededelingen en video's. Ben je handig met de computer en vind je het leuk om mee te draaien met een enthousiast Beamerteam? Dan zoeken we jou!

Wat houdt het in?

Je ontvangt de informatie voor de dienst en checkt of je alles hebt. Op zondag ondersteun je de dienst visueel.

Hoe vaak?

1x per maand op zondag van 09.30 -12.00 uur en daarnaast circa 1 uur thuis voor de voorbereiding.

Interesse in het Beamerteam? Mail nu

Contact Beamerteam

beamer@kalebteylingen.nl

 

 

Techniek team

In dit team ben je voorafgaand aan de dienst aanwezig om de apparatuur op te bouwen. Je krijgt een kijkje in de keuken van licht- en geluidstechniek. Je wordt deel van een enorm gezellig en inspirerend team, waarin je veel zal leren.

Enige (technische) ervaring is natuurlijk handig, maar ook als je geen ervaring hebt en je wel geïnteresseerd bent kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Wat houdt het in?

Je richt het podium in, helpt met het aansluiten van de instrumenten, de apparatuur en het mengpaneel. En tijdens de dienst zit je achter het mengpaneel. Na afloop van de dienst assisteer je met het afbouwen.

Hoe vaak?

1x per maand op zondag

Interesse in het Techniekteam? Mail nu

Contact Techniekteam

techniek@kalebteylingen.nl