Kerstboodschap

Dit jaar heeft De hemelse Vader onze aandacht gevestigd op twee bijbelgedeelten die heel actueel (aan het worden) zijn tijdens een negatieve ontwikkeling in het hele wereldgebeuren van dit ogenbik. Als je niet beter weet wordt je daar erg onrustig van. Is dat terecht?

Dit bericht is geplaatst op 10-12-2018

De Here Jezus legt ons op een niet mis te verstane manier uit, gezeten op de Olijfberg, wat er allemaal staat te gebeuren vóórdat Hij zal wederkomen, en wat daarna gaat komen. Als je dat nog niet weet raden wij je echt aan om het bijbelgedeelte van Matteüs 24 er zelf op na te lezen. Als je nog niet in het bezit bent van een Bijbel, schaf hem aan (wij willen je daarbij helpen). Het is van levensbelang om de juiste route te nemen.
Het tweede bijbelgedeelte staat in het evangelie naar Johannes hoofdstuk 8 vers 12:

 

“Jezus nam opnieuw het woord. Hij zei: ' Ik ben het licht voor de wereld.

Wie mij volgt loopt nooit meer in de duisternis, maar heeft licht dat leven geeft' “ (NBV)

 

De Here Jezus is juist daarom al met Zijn geboorte naar ons toegekomen om daarmee te zeggen “mensen geen paniek, Ik wil ook naar jou Mijn hand uitsteken en als je die vastpakt zal je nooit meer in de duisternis zijn”. Dan zal Kerst 2018 ook werkelijk een feest zijn. Dan gaat Hij met je mee bij alles wat er in deze confronterende wereld op je af komt. Hij heeft er al voor gezorgd dat je een behouden aankomst tegemoet kan zien.

 

Wij wensen je een gezegend kerstfeest toe,

 

Ina en Meindert Hoogstraten