Nieuws van 'Voor Elkaar Leiden'

Nieuws van Stichting 'Voor Elkaar Leiden e.o.'

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2020
Nieuws van 'Voor Elkaar Leiden'

HipHelpt
Veel mensen raken door de Corona-crisis geïsoleerd en hebben behoefte aan een (telefonisch) praatje of hulp bij hun boodschappen. Ook via het landelijke kerken-initiatief NietAlleen.nl krijgen we deze hulpvragen doorgestuurd.

Bij HiP Hulp in Praktijk kunnen we deze vragen gelukkig matchen aan vrijwilligers, maar als je extra zou willen helpen is dat heel erg welkom! Je kunt je dan aanmelden via https://www.voorelkaarleiden.nl/hip – Ik wil Helpen. Wij adviseren het contact met hulpvragers zoveel als mogelijk via de telefoon of digitaal te doen, boodschappentassen aan de deur te hangen etc.

Vacature Hoofdcoördinator Stichting Voor Elkaar Leiden e.o.
Met ingang van september 2020 zijn we op zoek naar een nieuwe Hoofdcoördinator (M/V) voor 28-32 uur Hij/zij heeft de uitvoerende eindverantwoordelijkheid over alle activiteiten en projecten van de stichting. De hoofdcoördinator organiseert, initieert en ondersteunt de diverse werk- en projectgroepen die vanuit de stichting werken. Hij/zij motiveert vrijwilligers en collega’s en stuurt deze aan. Richting ambtenaren, (welzijns)organisaties, ondernemers, leden van het stichtingsbestuur en kerkelijke gemeenten treedt de hoofdcoördinator op als professioneel gesprekspartner.
 
Spreekt je dit aan? Lees dan de vacaturebeschrijving https://www.voorelkaarleiden.nl/overons/vacatures.  Of breng graag anderen op de hoogte voor wie dit mogelijk iets is.