Agenda

  Evenementenfilter
Type evenement

Abonneer je op onze agenda

Zo
7
Apr
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag spreekt Andries Knevel.
Vr
12
Apr
Gajus op vrijdagavond
Gajus: Elke 3e vrijdagavond van de maand bij de leiding thuis. Elke 2e en 4e zondag van de maand, tijdens de dienst in het Trefpunt.
Vr
12
Apr
Reload op vrijdagavond
Reload: Elke 2e en 4e vrijdagavond van de maand zijn alle jongeren tussen de 15 en 20 jaar welkom. We komen samen op een tof zoldertje naast het huis van de fam. Wassenaar. We zullen samen optrekken om o.a. meer te ontdekken over wat geloven betekent voor ons leven.
Zo
14
Apr
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag spreekt Ramon Schaaf.
Zo
14
Apr
Gajus op zondagochtend
Gajus: Elke 2e en 4e zondag van de maand, tijdens de dienst in het Trefpunt. Elke 3e vrijdagavond van de maand bij de leiding thuis.
Vr
19
Apr
Gajus naar Stiltedienst
Eerst bij Edwin en Esther pannenkoeken eten en gezamenlijk naar de Stiltedienst van Kaleb. Vervoer naar het Trefpunt wordt geregeld, tieners kunnen na afloop (21.00u) weer opgehaald worden bij het Trefpunt of met ons mee terug naar huis als ze op de fiets zijn gekomen.
Vr
19
Apr
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vanavond spreekt Wilfred van Rijn en vieren we Avondmaal (Stiltedienst op Goede Vrijdag).
Zo
21
Apr
Paaswandeling
Op Eerste Paasdag 's morgens om 7.00u gaan we bij droog weer traditioneel een wandeling maken in de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Om uiterlijk 8.30 uur zijn we weer terug op de parkeerplaats om op tijd in Kaleb te kunnen zijn. Iedereen van harte welkom om mee te lopen!
Zo
21
Apr
Paasontbijt
In het Trefpunt ben je op Eerste Paasdag vanaf 9.00u van harte welkom om met ons het traditionele Paasontbijt te genieten. Na het ontbijt zullen we met elkaar (om 10.30 uur) een feestelijke Paasdienst vieren waarin we tevens de preekserie over het Koninkrijk van God afsluiten met deel 7.
Zo
21
Apr
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag spreekt Wilfred van Rijn met het slot van de preekserie over 'Het Koninkrijk van God'! En dan vieren we ook nog Pasen!
Zo
28
Apr
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag spreekt Wilfred van Rijn.
Zo
28
Apr
Gajus op zondagochtend
Gajus: Elke 2e en 4e zondag van de maand, tijdens de dienst in het Trefpunt. Elke 3e vrijdagavond van de maand bij de leiding thuis.