Agenda

Abonneer je op onze agenda

Zo
1
Mei
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag spreekt Wilfred van Rijn en vieren we Avondmaal. De dienst wordt ook uitgezonden via een live-stream.
Zo
8
Mei
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag spreekt Fokke Kooistra. De dienst wordt ook uitgezonden via een live-stream.
Zo
8
Mei
Gebed op zondagavond
Elke 2e zondagavond van de maand samen bidden bij Carlo en Marlies thuis. Wees welkom! Inleider: Marlies Noort.
Zo
15
Mei
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag spreekt Wilfred van Rijn en worden er ook kinderen opgedragen. De dienst wordt ook uitgezonden via een live-stream.
Zo
22
Mei
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag spreekt Harm Jut. De dienst wordt ook uitgezonden via een live-stream.
Do
26
Mei
Samenkomst
Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen). Van harte welkom! Vandaag is het Hemelvaartsdag en spreekt Wilfred van Rijn. De dienst wordt ook uitgezonden via een live-stream.
Zo
29
Mei
Samenkomst
Vandaag vieren we een openluchtsamenkomst met de gezamenlijke kerken van Voorhout. De dienst begint om 10.30u op het plein voor de RK Kerk in het centrum van Voorhout. Spreker is voormalig EO-coryfee Andries Knevel. Iedereen van harte welkom!