Meedoen

Multimedia Team

Hou jij van het bewerken van audio en video? Of wil je wel eens een keer achter een camera staan? Of ben jij iemand die alle liedjes uit zijn hoofd kent? Hou je van techniek? Dan zoeken wij jou!

Wij hebben altijd behoefte aan nieuwe enthousiaste mensen die tijdens de zondagsdiensten ons wil helpen met bijv. beamerdienst, camerawerk, streamingregie en geluidswerk. We vragen geen ervaring, maar wel leergierigheid en enthousiasme. Want alles wat wij doen kun je leren.

Kinderwerk
Word jij blij van kinderen en maak jij graag en gemakkelijk contact met hen? Vind jij het belangrijk dat de kinderen op zondag in Kaleb ook een goede tijd hebben en wil je dat zij ook Gods liefde leren kennen?
Tiener-en jongerenwerk

Heb jij hart voor tieners en jongeren en wil je graag meewerken aan het jeugdwerk binnen Kaleb?

Voor jongeren zijn er speciale programma's tijdens de samenkomsten maar ook doordeweeks. Lees hier voor meer informatie:

Team Digitaal

Maak Kaleb online zichtbaar! Kom jij één van onze team versterken?

  • Website
  • Social Media
  • Informail
  • Preek online zetten

 

Muziekteam
Is muziek maken of zingen jouw passie? Kun je goed zingen of speel je een instrument? Heb jij een muzikaal talent? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent voor ons muziekteam!
Kosterteam
Houd je ervan je handen uit de mouwen te steken en praktisch bezig zijn? Dan is het kosterteam wellicht iets voor jou.
Welkomstteam
Vind jij het fijn en belangrijk om mensen een warm welkom te heten? Ben je gastvrij en hartelijk? Sluit je dan aan bij het welkomstteam. Een supergezellige bediening om uit te voeren!
Koffieteam
Vind jij het leuk om mensen te ontmoeten en houd je van aanpakken? Het is erg leuk. Je ontmoet veel mensen en leert daardoor ook gemakkelijk mensen kennen. En je bent onderdeel van een gezellig team. Oja, je kunt de dienst gewoon bijwonen.
Leiding van dienst
Vind jij het leuk om te presenteren, om de mensen vanaf het podium te verwelkomen, om de dienst aan elkaar te rijgen en om de mededelingen te doen? Neem dan eens contact met ons op, dan kijken we of dit bij jou past en of je ons team kunt versterken.
Naar het archief
1 2