Activiteiten

Samenkomsten

Wekelijks komt Baptistengemeente Kaleb samen in ‘Het Trefpunt’, Herenweg 80, Warmond (gemeente Teylingen).

De samenkomst begint om 10.30 uur en duurt tot ca. 12.00 uur, waarna er uitgebreid gelegenheid is om koffie of thee te drinken en elkaar te ontmoeten.
We komen bij elkaar om één Persoon, Jezus Christus, centraal te stellen. We zingen o.a. een aantal liederen met elkaar, bidden met en voor elkaar en luisteren naar wat God tot ons te zeggen heeft door Zijn Woord, de Bijbel. Voor de kinderen is er zondagsschool en crèche.

U hoeft natuurlijk geen lid te zijn om onze samenkomsten te bezoeken. Iedereen is van harte welkom. Maak eens gebruik van de gelegenheid!

Voor kinderen en jongeren zijn er speciale programma's tijdens de samenkomsten maar ook doordeweeks. Lees hier voor meer informatie:

0-2 jaar: Benjamin Babies 
2-4 jaar: Benjamin Peuters
4-6 jaar: Vriendjes
7-9 jaar: Ontdekkers
9-12 jaar: Verspieders
12-15 jaar: Gajus
16-20 jaar: Reload

Alpha-cursus

Is de stap naar de kerk voor u te groot, maar bent u wel geïnteresseerd in het christelijk geloof of op zoek naar de zin van uw leven? Denk er dan eens over om u op te geven voor een Alpha-cursus. De Alpha-cursus biedt een kennismaking met het christelijk geloof. In 10 avonden en een weekend worden een aantal basisprincipes uitgelegd. In een goede en open sfeer kunnen belangstellenden zelf ontdekken wat het betekent om Jezus te volgen. Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding. Aan de hand van de inleiding wordt er over vragen gepraat. Deze opzet heeft als voordeel dat er enerzijds duidelijke informatie wordt overgedragen en dat er anderzijds volop ruimte is voor onderling gesprek en ontmoeting. Alpha-cursussen worden meestal in voor- en najaar georganiseerd. Voor meer informatie, klik hier en/of stuur een mailtje naar: alphacursus@kalebteylingen.nl.

Huiskringen

Een huiskring bestaat uit een groep van rond de 10 personen (open voor zowel leden als niet-leden) die 2x per maand in een ontspannen sfeer samenkomen bij iemand thuis om met elkaar te eten, de bijbel te bestuderen, de preek te bespreken, om voor elkaar te bidden en elkaar te helpen groeien in het geloof. Op een kring of netwerk heb je bij uitstek de gelegenheid om je vragen, twijfels of problemen met elkaar te delen en samen te zoeken naar antwoorden en oplossingen.
Voor meer algemene informatie, stuur een mailtje naar: huiskring@kalebteylingen.nl.
Het aanbod aan kringen en kleine groepen voor het seizoen 2019-2020 is bekend. Log hiervoor in op MijnKaleb en bekijk het nieuwsartikel met het overzicht aan kringen.

Netwerken (20+)

Jongvolwassenen (20-29 jaar) kunnen zich aansluiten bij een reguliere huiskring, maar kunnen elkaar ook ontmoeten in de 20+ Netwerken. In groepen van 8-10 personen komen ze twee- of driewekelijks bij elkaar om met elkaar te eten en daarna de diepte in te gaan aan de hand van een studieboek, bijbels thema of prekenserie. Elk Netwerk kiest lokatie, tijd en invulling naar eigen voorkeur. Eens per jaar komen alle Netwerken samen voor een gezellige borrel. Meer info: netwerk@kalebteylingen.nl.

Tienergroep Gajus

Ben je tussen de 11 en 15 jaar en wil je nieuwe vrienden maken? Dan is Gajus iets voor jou! Op vrijdag is het tijd om lol te hebben en goeie gesprekken te houden! Jongens en meiden tussen de 12 en 15 jaar komen eens per maand bij elkaar bij een van de leiding thuis. En 2x per maand heeft Gajus ook een programma tijdens de samenkomst op zondagochtend. Nieuwsgierig? Kom een keertje kijken!
Voor meer informatie, stuur een mailtje naar: gajus@kalebteylingen.nl.

Jongeren van Reload

Reload is de jongerengroep van Kaleb. De groep is voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar. Om de twee weken op vrijdagavond komen we bij elkaar. In een huiselijke sfeer bespreken we verschillende onderwerpen zoals: identiteit, seksualiteit en geloof. Hierna is er tijd om gezellig te borrelen en elkaar op een andere manier te leren kennen. De avonden worden goed bezocht, en er worden goede en leuke gesprekken gevoerd.

Naast de gewone avonden organiseren we regelmatig leuke activiteiten. We hebben een gala gehad, barbecue en we zijn met elkaar gaan poolen.

Wij als leiding zien uit naar het verdere verloop van het seizoen, en willen jullie via deze weg ook vragen voor ons en natuurlijk de jongeren te blijven bidden.
Voor meer informatie, stuur een mailtje naar: reload@kalebteylingen.nl.