Kom en doe gezellig mee!

Met elkaar maken we veel moois mogelijk. Doe jij mee? Wat vind je leuk om te doen? Bekijk hieronder het overzicht.

Als je enthousiast bent om je aan te sluiten bij één of meer teams, neem contact met ze op. Laat je uiteraard vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Je kunt altijd een keer meelopen om zo te proeven of dit wat voor jou is. 


 

Team Alpha-cursus
Geloof je in God en word je blij van geloofs-en zingevingsgesprekken? Houd je ervan om met mensen mee te lopen in hun geestelijke zoektocht? Vind je mensen vanuit allerlei achtergronden, geloofsbelevenissen en zienswijzen juist interessant? Ben je niet van het oordelen, adviseren maar meer van het vragen stellen? Wellicht is het Alpha-team iets voor jou?
Team financiën
Wordt jij blij van cijfertjes? Kom ons team Financiën versterken.
Bloementeam en Decoratieteam
Heb je de bloemen op het podium al gezien? En al opgemerkt hoe de dienst, het podium wordt aangekleed rondom speciale diensten? En is dat iets wat jij ontzettend leuk vindt om te doen? Sluit je dan aan bij één van onze teams.
Gebedsteam
Bid jij graag voor en met mensen? Kun jij goed luisteren en is vertrouwelijke informatie bij jou in goede handen? Geef je dan op voor deze mooie bediening!
Zorgteam
Houd jij van mensen? Ben je graag een luisterend oor, of vind je het leuk om dingen te regelen? Sluit je aan bij ons mooie zorgteam.
Naar het archief
1 2